Ce este taierea cu laser

  • mac book gravat
  • suport motor 3W
  • piese placaj mesteacan pentru aeromodel
  • cuburi stilizate
  • fluture acril

E uluitor cat de multe lucruri poti face cu laserele. O multime de oameni ne-au impresionat cu ideile lor. Aplicatiile sunt infinite. Te invitam sa arunci o privire asupra celor mai des intalnite aplicatii de taieturi si gravari cu ajutorul laserului.

Aici veti gasi mai multe informatii, cu exemple illustrate, despre procedeele care implica tehnologia cu CO2 laser. Fiecare poate fi aplicata in moduri diferite pentru a obtine o multime de lucruri diferite. Urmareste-ne, o sa afli ca este foarte util!

Procedeul taierii cu laser
Taierea cu laser este o metoda precisa de a decupa un anumit design dintr-un material dat, folosind o coordonare CAD file. Sunt trei tipuri principale de lasere folosite in aceasta industrie: laserele cu CO2, Nd si Nd-YAG. Noi folosim tehnologia CO2. Aceasta implica emiterea unui fascicul laser care taie materialul prin topire, ardere sau vaporizare. Poti obtine un nivel foarte bun de taiere a unor detalii pe o gama larga de materiale. Laserele CO2 nu pot taia metale si material foarte dure, insa le pot grava.

Pasul 1.
Ne trimiteti lucrarea dvs si noi verificam daca se preteaza la taierea cu laser pe materialul pe care il doriti.

Pasul 2.

Asezam materialul dvs pe patul masinii noastre si configuram taierea designului. Ajustam puterea si viteza potrivite fiecarui tip de material in parte. Suprafata maxima de material pe care putem sa o taiem/gravam este: 1300 mm x 900 mm dar exista situatii in care materialul poate depasi aceste dimensiuni.

Dupa configurarea setarilor, masina va urma tiparul realizat dupa liniile trasate pentru a taia/grava componentele desenate de dvs.